Losse lessen en abonnementen (ook jeugdtarief)

Pilates Vida Sana Ya verzorgt losse lessen en groepslessen voor kleine groepen en persoonlijke begeleiding. We hanteren een jeugdtarief (t/m 18 jaar).

Als u wilt deelnemen aan Pilates dan geeft u zich op voor een vast tijdstip. Zo kunnen wij rekening houden met het aantal deelnemers per les en worden de groepen niet onverwachts te groot. Zo kunnen wij individuele aandacht garanderen. Uiteraard is het mogelijk om in overleg een les op een ander tijdstip in te halen.

De betaling van onderstaande tarieven vindt plaats voor aanvang van elke losse les en voor aanvang van de eerste les bij de 10-rittenkaart.

De 10-rittenkaart staat op naam en is persoonsgebonden. De kaart is niet overdraagbaar en kan dus ook niet door verschillende personen worden gebruikt. Na aanschaf is de 10-rittenaart is voor 3 maanden geldig. Als u binnen de 3 maanden de 10-rittenkaart niet vol maakt, krijgt u geen geld terug. Ook niet als u eerder met de Pilates-lessen wilt stoppen.

 

Tarieven per persoon

Proefles   €   7,50
Losse lessen €  10,00
10-rittenkaart €  85,-
10-rittenkaart jeugd (t/m 18 jaar) €  55,-
   

Tarieven persoonlijke begeleiding

1 x per week                                                                        €  50,-
2 x per week €  90,-

 

Tarieven workshop

Pilates Vida Sana Ya verzorgt workshops Pilates en Power Pilates op maat. Prijs van de workshops is afhankelijk van locatie, tijdsduur en het aantal deelnemers. Neem vrijblijvend contact op voor overleg. 

 

Algemene Voorwaarden

  1. De Pilates 10-rittenkaart is niet overdraagbaar en kan dus niet door verschillende personen worden gebruikt.
  2. De betaling vindt plaats voor aanvang van elke losse les en voor aanvang van de eerste les bij de 10-rittenkaart.
  3. Na aanschaf is de 10-rittenkaart 3 maanden geldig voor bestaande klanten. Zomer- en schoolvakantie van Pilates Vida Sana Ya worden niet meegerekend in de geldigheidsduur van de 10-rittenkaart. Nationale feestdagen wel.
  4. Als je binnen de geldigheid van de 10-rittenkaart niet vol maakt, krijg je geen geld terug. Ook niet als je eerder met de Pilates lessen wilt stoppen. Bij langdurige ziekte kan de kaart in overleg tijdelijk worden gestopt.
  5. Wanneer je niet naar de les kan komen, laat dit dan tijdig weten, minimaal 2 uur van tevoren. Wanneer je lang van te voren weet dat je niet naar een van de lessen kan komen, meld je dan a.u.b. alvast af voor die betreffende les. Hoe eerder bekend is dat er een plek vrij is, des te meer tijd ik heb om die plek voor een proefles te reserveren. Waarom? Om aan andere klanten de mogelijkheid te geven een les in te halen of een extra les te volgen.
  6. Bij afwezigheid zonder afmelding en te laat afmelden komt de les op je 10-rittenkaart te staan.
  7. Wanneer je een les wilt inhalen of naar een les wilt komen anders dan je vaste dag, laat dit dan ook op tijd weten. Dit in verband met de planning.
  8. Alleen als de 10-rittenkaart is betaald, kan je een les via Trainin reserveren.
  9. Pilates Vida Sana Ya is niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal en/of beschadigingen van jouw eigendommen.
  10. Tijdens de les graag is gebruik van een handdoek of eigen mat verplicht. Dit in verband met eigen hygiëne.