Themalessen

Vida Sana Ya introduceert Pilates met een thema. Deze lessen zijn speciaal ontwikkeld om specifieke lichamelijke klachten te behandelen. Pilates is een goede sportmethode om te herstellen van blessures.

Elke eerste zondag van de wintermaanden staat er een specifiek thema centraal. Wij verzorgen een programma met oefeningen dat past bij dat thema. Thema's die aan bod komen zijn bijvoorbeeld rugklachten of klachten over schouders en nek.

  • Wanneer:     Iedere eerste zondag van de wintermaanden (m.u.v. januari)
  • Waar:           De Rekere, 1e verdieping, zaal 508, Drechterwaard 16,  Alkmaar
  • Tijd:             10.00 - 11.00 uur
  • Doel:            gerichte Pilates-oefeningen passend bij het thema van de maand.

 

Data en thema's

Zondag 6 oktober 2019: spiky balls - bindweefselmassage

Zondag 3 november 2019: mindful mat flow

Zondag 1 december 2019: bewust worden van je houding. Voorkomt rugklachten.

Zondag 12 januari 2019: gerichte nek- en schoudersoefeningen met props zoals elastische banden, gewichten, o.a.

Zondag 2 februari 2019: 1 uur lang alleen maar stretchen

Zondag 1 maart 2019: powerhouse - Get ready for the summer: Pilates in combinatie met HIIT (high intensity interval training)

 

Inschrijven en kosten

Leden van Pilates Vida Sana Ya kunnen zich op de vertrouwde wijze aanmelden voor de lessen via de app. De themales wordt als een normale les met de kaart verrekend.

Introducés kunnen zich inschrijven via het contactformulier. Zij betalen 10,- euro per themales. Als de introducé zich inschrijft als lid van Pilates Vida Sana Ya wordt dit bedrag met zijn/haar 10-rittenkaart verrekend. De klant die de introducé meeneemt, krijgt als dank een extra les op zijn/haar kaart (1 introducé per klant).